Vastuullisen, palvelevan ja kehittyvän Siilinjärven puolesta!


Olen aikaansaava, maanläheinen ja ratkaisukeskeinen asioiden edistäjä. Uskon, että toisia arvostavalla ja hyvällä yhteistyöllä päästään parhaaseen lopputulokseen asiassa kuin asiassa.

Olen kiertotalousalan yrittäjä, minulla on kaksi kouluikäistä lasta ja asun perheen kanssa maaseudulla Koivusaaressa. Olen kotoisin Siilinjärveltä ja välillä opinnot veivät Helsinkiin, mutta perheen kasvaessa päätimme muuttaa takaisin Siilinjärvelle. Koulutukseltani olen tradenomi ja opiskelen työn ohessa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa InnoTech liiketoiminnasta.

Olen toista kertaa ehdolla kuntavaaleissa. Edellisellä kerralla sain paikan valtuutettuna, sivistyslautakunnassa ja hallituksen varajäsenenä. Kiinnostus yhteisten asioiden hoitamiseen on kasvanut entisestään ja uskon ensimmäisen takana olevan kauden tuovan tähän tehtävään vahvaa lisäosaamista.

Meneillään olevan kauden aikana olen tutustunut Keskustan puolueohjelmaan entistä paremmin ja se sopii hyvin arvomaailmaani. Työtä tehden, toisista huolta pitäen, ympäristöä kunnioittaen, vastuullisesti kehittäen ja yrittäjämyönteisesti.

Teen työtä projektipäällikkönä ja yrittäjäkumppanina Fatec Oy:ssä, joka on siilinjärveläinen kiertotalousalan teknologia-alan yritys, joka edistää teollisuuden sivuvirtojen hyötykäyttöä betoniteollisuudessa.

Harrastan monipuolisesti liikuntaa, pidän luonnossa liikkumisesta, kuvataiteista ja kulttuurista. Olen aktiivisesti mukana Siilinjärven Kuvataideyhdistyksen ja Siilinjärven Yrittäjien toiminnassa. Lisäksi olen mukana Keskustan järjestötoiminnassa ja olen Keskustan Siilinjärven kunnallisjärjestön puheenjohtaja.
Uskon, että luottamustehtävien, työn, koulutuksen ja harrastusten kautta karttuneen kokemuksen ansiosta minulla olisi hyvät edellytykset olla mukana kuntapolitiikassa viemässä yhteisiä asioita eteenpäin.

Raikkaasti ja rakentavasti - Anna Huttunen

Puhelin: 040 568 2159, sähköposti: anna.huttunen@fatec.fi Facebook